11/25/2014
Βραβείο για τη συμβολή των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στις αναδασώσεις παρέλαβε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας στην ετήσια τελετή του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).
11/11/2014
Επίσκεψη στο φυτώριο Αμυγδαλέζας της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Αττικής, στους πρόποδες της Πάρνηθας, πραγματοποίησε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, με σκοπό να παρακολουθήσει τις εργασίες κατασκευής γεώτρησης που θα διασφαλίζει την υδατική αυτάρκεια του φυτωρίου.
11/10/2014
Πέντε νέα οχήματα “4?4” (1400cc) έχουν πλέον στη διάθεσή τους ισάριθμα δασαρχεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Την παράδοση των οχημάτων , τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για την αποτελεσματικότερη άσκηση του έργου των δασοφυλάκων, έκανε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, στο δασαρχείο Πεντέλης.
11/6/2014
Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θεόφιλου Λεονταρίδη και με τη συμμετοχή 40 Δημάρχων της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας εκδήλωση που διοργάνωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με θέμα: « Άξονες συνεργασίας των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ».
10/29/2014
Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής απεστάλη στον Δήμαρχο Χαλανδρίου πίνακας δημοτικών χώρων του Δήμου Χαλανδρίου, κατάλληλων για την μετεγκατάσταση των Ρομά του Νομισματοκοπείου. Οι εκτάσεις υποδείχθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, όπως συμφωνήθηκε στην κοινή σύσκεψη με το Δήμαρχο Χαλανδρίου και τους εκπροσώπους των Ρομά και είναι ελεύθεροι προς αξιοποίηση.
10/10/2014
Τη σπουδαιότητα του ρόλου της Θηροφυλακής, καθώς και την άριστη συνεργασία της με τις αρμόδιες δασικές υπηρεσίες, επισήμανε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στο εκπαιδευτικό σεμινάριο θηροφυλάκων που διοργάνωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος
10/7/2014
Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι εργασίες απομάκρυνσης επικίνδυνων τοξικών αποβλήτων από παράδρομο της Αττικής Οδού (33ο χλμ) στην περιοχή του Κορωπίου
10/1/2014
Κατεδαφίστηκαν σήμερα, από τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, 12 ακατοίκητοι οικίσκοι στον καταυλισμό των Ρομά, στο Χαλάνδρι. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, όπως είχε συμφωνηθεί σε σύσκεψη που συμμετείχαν ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και ο πρόεδρος των Ρομά Χαλανδρίου Στέλιος Καλαμιώτης. Μετά την κατεδάφιση των παράνομων οικίσκων ο καταυλισμός καθαρίστηκε από τα μπάζα, τα οποία περισυνελέγησαν από τα συνεργεία της ΑΔ Αττικής και μεταφέρθηκαν σε χωματερή αδρανών υλικών.
10/1/2014
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη είχε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας. Ο κ. Μώραλης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γ.Γ. του Δήμου κ. Ταταρόπουλο και την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Χαρβαλάκου, ενημέρωσε τον κ. Αγγελάκα για την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ και αναφέρθηκε στην ανάγκη να ενταχθούν στο πρόγραμμα ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων νέα αναπτυξιακά έργα. Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα της λειτουργίας της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗΡΑΠ).
  1    2    3   Επόμενη  Τελευταία