11/29/2012
«Η κατάρτιση δασικών χαρτών & η αποτύπωση σχεδίων πόλεων και ορίων οικισμών» ήταν το αντικείμενο της ενημερωτικής συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στην Τρίπολη, με πρωτοβουλία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου και τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε., δημάρχων των περιφερειακών ενοτήτων Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και στελεχών των Δασικών Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
11/27/2012
Για τις δράσεις και τα προβλήματα του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και των συνεργαζόμενων Ινστιτούτων, ενημερώθηκε, σήμερα το μεσημέρι, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας, σε πολύωρη επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
11/26/2012
«Η νέα εποχή απαιτεί και νέα οργανογράμματα, νέα στοχοθεσία και αξιολόγηση των πάντων, διαδικασιών – δομών και προσωπικού», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας, μιλώντας προς τους Δημάρχους και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην έκτακτη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας.
11/22/2012
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ζάκυνθο η παρουσίαση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του νέου ΧΥΤΥ μετά την επεξεργασία και συμπλήρωσή της, από τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών.
11/22/2012
Παρουσίαση από το Γ.Γ. της Απ.Δ. Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Μανώλη Αγγελάκα, της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του νέου ΧΥΤΥ σε εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης της Περιφέρειας Ιονίων νήσων.
11/20/2012
Συμμετοχή του κ. Αγγελάκα στην εκπομπή Αμιγώς Πολιτικό
11/14/2012
Ευρεία σύσκεψη, εφ’ όλης της ύλης, για θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, ύστερα από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα και με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εμπλεκομένων φορέων.
11/13/2012
Ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Αγγελάκας συμμετείχε, σήμερα, στην 4η Επιτροπή Παρακολούθησης Επιχειρησιακού Προγράμματος ΔΕΠΙΝ 2007-2013, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο και μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε:
10/31/2012
Στο Αργοστόλι βρέθηκε από νωρίς, σήμερα το πρωί, ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Μανώλης Αγγελάκας, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του σε Κεφαλονιά και Ηλεία. Ξεκινώντας το πρόγραμμά των συναντήσεών του με φορείς του νομού, ο κ. Αγγελάκας, επισκέφτηκε, πρώτο, το Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Σπυρίδωνα, με τον οποίο συζήτησαν για το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας της Κεφαλονιάς καθώς και για την αναζήτηση «διαύλων», μεγαλύτερης και στενότερης συνεργασίας μεταξύ Μητρόπολης και υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Πρώτη  Προηγούμενη     1    2    3    4   Επόμενη  Τελευταία