10/18/2012
Τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας επισκέφθηκε ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Αγγελάκας, χθες Tετάρτη 17-10-2012 και σήμερα, Πέμπτη 18-10-2012, όπου είχε συνεχείς συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών φορέων και συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες.
10/17/2012
Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου στην τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΣ TV στις 17-10-2012.
10/3/2012
Ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Μανώλης Αγγελάκας, στα πλαίσια της περιοδείας του στη Ν/Α Πελοπόννησο, συναντήθηκε, χθες το απόγευμα, με το Δήμαρχο Καλαμάτας, όπου συμφωνήθηκε ότι πρέπει να δοθεί προσωρινή λύση, μέχρι την οριστική διευθέτηση του θέματος της χωροθέτησης για την επεξεργασία των απορριμμάτων.
10/2/2012
Ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Μανώλης Αγγελάκας, επισκέφθηκε, χθές, την Τρίπολη, όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες για την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών αρμοδιοτητάς του, καθώς και για την εξέταση θεμάτων, που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.
10/2/2012
Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου στην τηλεόραση του BEST TV στις 02-10-2012
9/27/2012
Στην συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε σήμερα, το μεσημέρι, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας, μετά από πρόσκληση του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου.
9/25/2012
Το Επιμελητήριο Αχαϊας επισκέφθηκε, χθές, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας, ύστερα από πρόσκληση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
9/12/2012
Στη Τρίπολη βρέθηκε, χθες το απόγευμα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, Μανώλης Αγγελάκας, για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Πελοποννήσου.
9/12/2012
Στη Ζάκυνθο βρέθηκε, σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, Μανώλης Αγγελάκας, συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε όλους τους νομούς της αρμοδιότητάς του. Νωρίς το πρωί, ο κ. Αγγελάκας επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Παν. Μαρίνο, με τον οποίο συζήτησε τις θέσεις και τις απόψεις της Κίνησης για το πρόβλημα χωροθέτησης του νέου ΧΥΤΥ στη Ζάκυνθο.
Πρώτη  Προηγούμενη     1    2    3    4   Επόμενη  Τελευταία