2|9|2014 [Δελτία Τύπου]
Συνάντηση Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με Γ. Κουμουτσάκο
Θέματα που αφορούν στην συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με την Περιφέρεια Αττικής συζήτησαν ο Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Μανώλης Αγγελάκας με τον επικεφαλής του συνδυασμού “180 μοίρες – η Αττική αλλάζει πρόσωπο” και Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, σε συνάντηση που είχαν στην ΑΔ Αττικής.
 
 
6|8|2014 [Δελτία Τύπου]
Αγγελάκας προς Δήμους Αττικής: “Τηρήστε το νόμο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις”
Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκησης Αττικής με τους προέδρους των Επιτροπών Επιθεώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μανώλης Αγγελάκας με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη επισημαίνει σειρά προβλημάτων που παρατηρούνται σε αρκετούς Δήμους της χώρας σχετικά με την αδειοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων.
 
 
29|7|2014 [Δελτία Τύπου]
Βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
Συνεχίζεται η προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Ηδη, οι τέσσερις Διευθύνσεις , Α” Αθηνών, Κεντρικού Τομέα και Δυτικής Αττικής, Βορείου Τομέα και Ανατολικής Αττικής και Νοτίου Τομέα, Πειραιά και Νήσων, έχουν ενισχυθεί σε προσωπικό μετά τη μετάταξη 184ρων Δημοτικών Αστυνομικών, με αποτέλεσμα να μειωθεί σημαντικά ο χρόνος έκδοσης αδειών αναμονής
 
 
24|7|2014 [Δελτία Τύπου]
Συνάντηση Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με εκπροσώπους του Δήμου Μεγαρέων για τη μετεγκατάσταση των Ρομά
Συνάντηση με το νέο αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Ιωάννη Βασιλείου, το νέο Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη κι εκπροσώπους του Δήμου είχε ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Μανώλης Αγγελάκας, σχετικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασης των Ρομά Χαλανδρίου σε επιλεγμένη τοποθεσία, στο όρος Πατέρα.
 
 
2|7|2014 [Δελτία Τύπου]
Παρουσίαση του πορίσματος για την αναδιάρθρωση των Δασικών Υπηρεσιών στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν τα μέλη της Ομάδας Εργασίας για την Αναδιάρθρωση των Δασικών Υπηρεσιών, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Κατά τη συνάντηση που διήρκεσε μία ώρα, η Επιτροπή παρουσίασε στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη το πόρισμα για τις Δασικές Υπηρεσίες που στηρίχθηκε στην αξιοποίηση όλων των ποιοτικών και ποσοτικών στοιχείων τα οποία δόθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ για τη σύνταξή του ελήφθησαν υπόψιν και απόψεις που κατέθεσαν περιβαλλοντικοί και συνδικαλιστικοί φορείς.
 
Πρώτη  Προηγούμενη     1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14   Επόμενη  Τελευταία