12|6|2014 [Δελτία Τύπου]
Ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στο διεθνές συνέδριο WIRE 2014: “Λιγότερη γραφειοκρατία για αυξημένη χρηματοδότηση καινοτομικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων”
Στις νέες πολιτικές για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη στις Περιφέρειες αναφέρθηκε ο Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Μανώλης Αγγελάκας , ο οποίος απήθυνε χαιρετισμό στο Διεθνές Συνέδριο WIRE 2014 το οποίο φέτος διοργανώνεται στην Αθήνα (Αίγλη Ζαππείου), στις 12-13 Ιουνίου, από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
 
2|6|2014 [Δελτία Τύπου]
Παραδόθηκε στο ΥΠΕΚΑ το πόρισμα για την αναδιάρθρωση των Δασικών Υπηρεσιών
Η Ομάδα Εργασίας για την αναμόρφωση και αναδιάρθρωση των Δασικών υπηρεσιών, παρέδωσε το 157 σελίδων εισηγητικό πόρισμα που συνέταξε στον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Νίκο Ταγαρά. Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Μανώλης Αγγελάκας ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκε η Ομάδα για να καταλήξει στις εισηγητικές προτάσεις της, συγκεντρώνοντας και αξιοποιώντας ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά ταυτόχρονα αξιολογώντας και τις απόψεις που κατέθεσαν περιβαλλοντικοί και συνδικαλιστικοί φορείς.
 
 
7|5|2014 [Δελτία Τύπου]
Διευρυμένη σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία με πρωτοβουλία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της διευρυμένης σύσκεψης που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Μανώλη Αγγελάκα για την αντιπυρική προστασία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια
 
 
28|4|2014 [Δελτία Τύπου]
Παρουσία Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στην ημερίδα του ΥΠΕΚΑ με θέμα : “Διάλογος για την οργάνωση και λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Διοίκησης και Διαχείρισης των Προστατευόμενων Περιοχών”
Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Μανώλης Αγγελάκας παραβρέθηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με θέμα : “Διάλογος για την οργάνωση και λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Διοίκησης και Διαχείρισης των Προστατευμένων Περιοχών” , χαιρετίζοντας με την παρουσία του την προσπάθεια που γίνεται για ένα λειτουργικό και βιώσιμο σύστημα διαχείρισης του εθνικού φυσικού μας κεφαλαίου.
 
 
11|4|2014 [Δελτία Τύπου]
Έτοιμο το πόρισμα για τις Δασικές Υπηρεσίες
Ολοκληρώθηκαν οι συσκέψεις της Ομάδας Εργασίας για την Αναμόρφωση των Δασικών Υπηρεσιών με τη σύνταξη εισηγητικού πορίσματος που θα παραδοθεί στον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ. Μετά την αξιοποίηση των ποιοτικών και ποσοτικών στοιχείων που δόθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και την αξιολόγηση των απόψεων που κατέθεσαν περιβαλλοντικοί και συνδικαλιστικοί φορείς, τα μέλη της Επιτροπής υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ.Μανώλη Αγγελάκα κατέληξαν σε σειρά προτάσεων για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Δασικών Υπηρεσιών.
 
Πρώτη  Προηγούμενη     1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14   Επόμενη  Τελευταία